Sponseret af:   hjorringkommune  regionnord

Vær med til Story-IN

Vrå Højskole den 21. - 23. juli 2017

hygge vertika1l

På Vrå Højskole har ordet og fortællingen altid været vigtig, lige siden skolen blev dannet tilbage i 1872. Vi holder for tredje år i træk en anderledes fortællefestival. Den kommer til at foregå fredag den 21., lørdag den 22. og søndag den 23. juli 2017 i højskolens historiske rammer, men også i nærmiljøet, i naturen - samt på intime og anderledes scener.

Story-IN på Vrå Højskole er for DIG, som er bidt af medrivende historier og mundtlig performance i stærk poesi og fede rytmer.

Lige så hyggelig som en godnathistorie. Lige så skønt, som når din bedste ven fortæller noget om sig selv. Lige så sjovt, som når vi snakker om noget, vi har tilfælles. Lige så gribende, som når nogen fortæller noget personligt og vigtigt. Lige så uhyggeligt. Lige så inspirerende. Sådan er Story-IN på Vrå Højskole den 21. – 23. juli 2017.

Vi er klar med 48 timers professionel ordkunst. Du vil møde folk, som fortæller historier, siger digte, slammer, dyrker stand-up, rapper og leger med ord og lyd. Du kan deltage i workshops om ordkunst eller selv byde ind med dine egne historier, digte eller komik på de åbne scener.
Story-IN foregår på en rigtig højskole med foredragssal, dagligstue, gymnastiksal, spisesal og køkken, hvor du får berigende og gribende oplevelser med foredrag, sang, kursus og fortællekunst.

Story-IN foregår i en teltlejr ”Fortællecampen” i højskolens store have, hvor du kan nyde historier omkring bålet, høre fortællende stemmer i natten og selv stemme i med dine historier, digte, jokes, og hvad du ellers har på hjerte.

Slæng soveposen på skulderen og tag teltet med.

Se hele programmet for Story-In 2017
Se særprogram for Børn af Vendsyssel
Se særprogram for Børn og børnefamiler

Mad & drikke

Udforsk muligheder for at besøge spisesteder på fortællefestivalen

Det er gratis at komme at lytte. Mad og drikkevarer kan tilkøbes separat.

Overnatning koster 900 kr. på højskolen med morgenmad.
Tillæg ved enkeltværelse 200 kr.

Overnatning i eget telt eller campingvogn på ”Story-IN Campen” koster 100 kr pr. telt/campingvogn. Mad kan tilkøbes.