Hverdagen

- er fyldt med fag, fordybelse, fest og farver

Morgen
Vi starter med morgenbuffet og morgensamling. Morgensamlingen er der, vi samles alle sammen, inden vi spredes til timer. Dens indhold er afhængig af den, der laver den. Det kan være en lærer men også et par af eleverne, altså også dig. Den, der har noget på hjertet, er altid interessant at høre på! Det er også ved morgensamlingerne, der bliver givet beskeder.

Formiddag og eftermiddag
Formiddagen går med de fag, du nu har valgt, inden vi samles til middag. Efter en kort pause fortsætter eftermiddagen med fag. En eftermiddag om ugen har du fri til at få ordnet praktiske ting. Det kan selvfølgelig også være, du arbejder med dit fag på egen hånd. Vores værksteder er nemlig åbne 24-7.

Aften
Efter aftensmaden kan der være arrangementer. Det kan være en koncert, teater, spilleaften, et foredrag, en time hvor vi synger sammen eller sport. Vi har et væld af muligheder. Nogle af valgfagene er placeret om aftenen, så du bedre har mulighed for at vælge mellem så mange forskellige valgfag som muligt, uden de ligger oven i hinanden på skemaet.

Bo-grupperne
I hver bogruppe er der et køkken. Her kan bogruppen lave mad, hvis højskolens køkken en sjælden gang er lukket. Der er også et hyggerum som, I kan benytte. En gang om ugen holder vi bogruppemøder. Det er bogruppen selv, der skal holde fællesarealerne rene.

Andre tilbud
Der er trådløst internet på hele skolen.
Vi har 10 cykler, der er til rådighed for de elever, der ikke selv medbringer.
I Vrå er der et tiptop fitnesscenter.Vi har et årskort, som du kan benytte.

Weekender og fester
Skal der festes i weekenderne er det op til de elever, der er på skolen, tal med vagtlæreren, hvis I har specifikke ønsker. Traditionen er at der bliver lavet en 1-2 temafester i løbet af et semester.

Regler
Vores hverdag er præget af tillid og tro på, at alle vil have det meste ud af opholdet. Derfor er det også enkelt at sige at mobning og stoffer er hjemsendelsesgrund, ligesom alkohol ikke er tilladt på hverdage. Ingen rygning indendørs.

sommer-i-haven

Semesterstart - Start når det passer dig

Forår 2017   8. januar  - 10 juni     Et langt forløb varer mellem 12 og 40 uger,
Efterår 2017   13. august  - 16. december     og vi optager nye elever hver 2. uge.

Du kan tilmelde dig online

adresse-linie-ROED