EGU på Vrå Højskole

Unge under 30 år, der ikke umiddelbart kan gennemføre en ungdomsuddannelse, har mulighed for at tage på højskole som del af et egu-forløb.

Højskolens rolle Højskoleophold kan indgå som en del af egu-forløbets skoledel. Under opholdet følger eleverne højskolens undervisning på en af hovedlinierne samt deltager i valgfag og studie og erhvervsvalg.Vi har mulighed for at tilbyde afklaringsophold på tilknyttede erhvervsskoler og på pædagoglinien indgår praktik i områdets institutionerEleverne modtager på baggrund af højskoleopholdet et gennemførelsesbevis, der beskriver mål og indhold for højskoleopholdet.

Finansiering af EGU

Under højskoleopholdet modtager eleven skoleydelse.
Kommunerne har desuden mulighed for at dække udgifterne til egenbetaling.
Udgifter i forbindelse med kost og logi betales i udgangspunktet af eleven selv.

Ring på 98981010 for yderligere oplysninger og konkrete beregninger

linier

Semesterstart - Start når det passer dig

Forår 2017   8. januar  - 10 juni     Et langt forløb varer mellem 12 og 40 uger,
Efterår 2017   13. august  - 16. december     og vi optager nye elever hver 2. uge.

Du kan tilmelde dig online

adresse-linie-ROED