Oliemaling og akryl
– Malerkursus

Uge 26: 24. juni - 30. juni 2017
Uge 27: 1. juli - 7. juli 2017

Kurset sigter på, i en uhøjtidelig atmosfære, for både begyndere og øvede at finde deres eget billedmæssige udtryk. Kurset er tilrettelagt med fællesundervisning i farve og materialelære, teknik og komposition efterfulgt af individuel vejledning. I malersalen kan du arbejde efter model og opstillinger samt lave billeder af mere eksperimentel art.    

Materialer kan købes på skolen, men du er også velkommen til at medbringe dine egne materialer. Skolen sætter staffelier op.

Undervisere: 

Jens Sørensen er en af de kendte malere i Vendsyssel og en flittig udstiller ved udstillingerne i Børglum, som i 2007 havde 25 års jubilæum. Han er især kendt for sine spejlinger af livet. Dette ses som spejlinger i butiksruder, hvor man så skal vælge, om livet leves indenfor eller udenfor.

Adrienne Agnew har boet i Nordjylland siden 1972, født og opvokset i Pennsylvania, USA. Uddannet på Syracuse University School of Fine Arts (N.Y.) og på Bergens Kunsthåndværkerskole i Norge. Hun er meget alsidig og arbejder udover maleri også med akvarel, tegning, grafik, dukketeater og scene/kostume- design.


Pris:

4.400 kr. i dobbeltværelse inklusiv kost og logi

Generelt program for kurserne i kunstuge 26 og 27

 

Kursustilmelding


 

malekursus

olieakryl2
Underviser: Adrienne Agnew

olieakryl
Underviser: Jens Sørensen