Udtryk, drama og stemninger via maleriet

Uge 31:  28. juli - 3. august 2018

verner brems3


Billedkunstner Verner Brems guider dig gennem akrylmaleri, abstraktioner og blandform med kombinationer. Du får lejlighed til at arbejde med ekspressivt portrætmaleri og udtrykke drama og stemninger via maleriet.
Med følgende emner arbejder vi med maleriet: Farven som naturkraft. Billedet som lyrisk tone, det poetiske maleri. Analogmaleriet. Abstrahere genkendelige symboler og objekter. Det enkle i det komplicerede. Orden i kaos. Om billedkompositionens usynlige sprog. Fra proces til resultat. Det uventede 5. element implementeret som detaljer i billedkomposition.

Materialer kan købes på skolen, men du er også velkommen til at medbringe dine egne materialer. Skolen sætter staffelier op.

verner brems4

Underviser og billedkunstner: Verner Brems

Verner Brems er uddannet ved Designskolen i Kolding og Academy of Fine Arts in Krakow.
Han er medlem af Billedkunstnernes Forbund og Kunstnere for Fred.
Se mere på www.vernerbrems.dk 

Pris:

4.500 kr. i dobbeltværelse inkl. kost og logi

 

 

verner brems5verner brems6
Fordyb dig under Vrås høje himmel, midt i den smukke og barske natur i Vendsyssel. Værelser inkl. linned og med eget bad & toilet. Nyistandsatte værksteder, åbne døgnet rundt.     Intercity tog stopper i Vrå - kun 400m fra højskolen. Motorvejen går lige forbi. Der er 15 km til Vesterhavet, 15 km til Hjørring og Brønderslev og 45 km til Aalborg.


adresse linie ROED