Fra skitse og tegning til det grafiske tryk

Uge 30:  21. juli - 27. juli 2018

Vraa Hjskole fra skitse og tegning til det grafiske tryk

Vi arbejder med forskellige tegneøvelser og opgaver i løbet af formiddagen, og bearbejder dem til grafiske tryk om eftermiddagen. I løbet af ugen kommer vi omkring dyb-, høj- og plantryk, samt kombinering af disse forskellige trykteknikkers udtryk. Vi arbejder med collografi til dybtryk, xerolitografi til plantryk og med afmaskningsteknik blandet med foto og personlig streg til trykplade. Tag arbejdstøj på/med.

Papir til tryk kan købes på stedet evt. bestilles gennem Verner Brems 14 ark kobbertrykspapir 230 gr. ca. A4 (21 x 30 cm) koster i alt 35,- Evt. passepartout indramninger af de færdige tryk.

verner brems4

Underviser og billedkunstner: Verner Brems

Verner Brems er uddannet ved Designskolen i Kolding og Academy of Fine Arts in Krakow.
Han er medlem af Billedkunstnernes Forbund og Kunstnere for Fred.
Se mere på www.vernerbrems.dk 

Pris:

4.500 kr. i dobbeltværelse inkl. kost og logi

 

 

Vraa Hjskole fra skitse og tegning til det grafiske tryk farve rullerVraa Hjskole fra skitse og tegning til det grafiske tryk atelier
Fordyb dig under Vrås høje himmel, midt i den smukke og barske natur i Vendsyssel. Værelser inkl. linned og med eget bad & toilet. Nyistandsatte værksteder, åbne døgnet rundt.     Intercity tog stopper i Vrå - kun 400m fra højskolen. Motorvejen går lige forbi. Der er 15 km til Vesterhavet, 15 km til Hjørring og Brønderslev og 45 km til Aalborg.


adresse linie ROED