Selskaber
I menu priserne er inkluderet:
- Bord - stole - opsætning og dækning
- Duge og servietter
- Lys og lysestager
- Service
- Rengøring og opvask
Ønskes der bordopdækning eller professionel servering, vil dette blive beregnet på timebasis. Man må gerne tage egne drikkevarer med, og dette beregnes der ikke proppenge af.
For nærmere information om specielle ønsker eller andet, kontakt venligst køkkenet på tlf. 41 96 14 93 / 41 96 14 83
Brunch Buffet
Frokost Buffet
Buffet 1
Buffet 2
- Kokkens fortolkning af en moderne rejecoctail
- Lufttørret skinke anrettet på syrlig salatbund og med dehydrede tomater
- Rosastegt kalv
- Kyllingebryst tilberedt i sous vide og friteret
- Kartoffelpande med friske krydderurter
- Halve bagte kartofler
- Sprøde grøntsager i salsa af gul tomat vendt med babyspinat
- Marineret broccoli vendt i ærtemole
- Chokolade konfektkage med frugt og coulis
- Under buffeten severes hjemmebagt brød, pesto, aioli og smør
Pris 308 kr.
Tapas Buffet
Sæson Menu
- Røget laks i krydret kartoffelpude serveres med sauce verte
- Rosa stegt oksefilet
- Farseret vagtel
- Pærersalat med syltede bær
- Timian og svampe creme sauce
- Paprika marinedere kartofler
- Nougat roulade med friske bær passions coulis
Pris 328 kr.
Sammensat Menu
Hvis du ønsker at sammensætte din egen menu kan du her vælge mellem 5 forretter, hovedretter eller desserter. Du vælger en fra hver og alt efter ønske kan det køre som en tre retters menu eller buffet.
Pris 328 kr. Pris per person lige meget hvilken kombination.
Forretter
- Moderne rejecoctail
Rejer marineret i tre forskellige marinader anrettet på sprød salat
- Kyllingemousse rørt op med et væld af grønne urter og anrettet på Portobello svampe
- Husets fiskeanretning
Laks marineret i lime og appelsin, pestobagt hvid fisk anrettet med syltet salturt og sprøde urter
- Lufttørret skinke og løvstikke pesto i kartoffelpude
- Kokkens yndlings tunsalat
Stykker af rosa stegt tun, anrettet med økologiske æg, asparges og salat
- Til forretten serveres der hjemmelavet pesto, aiolo, brød og økologisk smør
Hovedretter
- Svinkekam stegt som vildt
Svinekam stegt med nelliker og enebær, serveres med sprøde grøntsager, hjemmelavet surt og persillekartofler og sky sause
- Amerikansk tyksteg
Tyksteg tilberedt i sousvide, serveres med stegte kartofler, klassisk tomatsalat, spaghetti salat af forskellige grøntsager og madeira glace
- Tilbage til firserne
Honning og rødvins glaseret skinke og rosa oksecuvette Serveres med forskelligt tilbehør, brocolisalat med twist, chefens egen grønne salat, fløde kartofler og Kartofler med smag fra urtehaven
- Det er helt pip
Stegt kalkunbryst tilberedt under lav temperatur i lang tid, og friterede kyllingelår Serveres med halve kartofler med timian, kartoffelpande, krydderskyr, højskolens egen pastasalat Og forskellige salater med ristede kerne og høvlet ost
- Helstegt oksefilet
Serveres med rødløgskompot, æble chutney, kartoffelrosti, kartofler i pikant creme, samt pæresalat og Felice salat vendt med marineret fenikel
Desserter
- Frugt tærte
Forskelligt frugt anrettet på sprød bund med marzipan og chokolade serveres med chantilli creme
- Spansk chokolade kage
Konfekt kage lavet med den rigtige chokolade serveres med passions sauce
- Tiramisu med et twist
Sprøde lady fingers lagt i lage af kaffe og likør toppet med en lækker creme
- Husets æblestang
Smagfuldt æble bagt i sød dej med remonce og citron, serveres med vanilje is rørt med kanel
- Husets dessert tallerken
Nougat roulade, havtornmousse og syltet frugt anrettet på appelsin glace
Ring og hør nærmere på tlf. 41 96 14 93 / 41 96 14 83 og få en uforglemmelig fest med stor vægt på lokale leverandører og en økologisk vinkel
Til toppen
|









|