Selskaber

I menu priserne er inkluderet:

  • Standard bord- og stoleopsætning
  • Duge og servietter, mulighed for valg af farve
  • Lys og lysestager
  • Service
  • Rengøring og opvask

Ønskes der bordopdækning eller professionel servering, vil dette blive beregnet på timebasis.  Man må gerne tage egne drikkevarer med, og dette beregnes der ikke proppenge af.

For nærmere information om specielle ønsker eller andet, kontakt
venligst køkkenet på tlf. 41 96 14 93 / 41 96 14 83

Brunch Buffet

Frokost Buffet

Buffet 1

Buffet 2

  • Kokkens fortolkning af en moderne rejecoctail
  • Emilslunde skinke anrettet på syrlig salatbund og osteflager
  • Rosastegt kalv
  • Kartoffelpande
  • Halve bagte kartofler
  • Chokolade konfektkage m/ frugtcoulis og is

    Pris 278 kr.

Tapas Buffet

Sæson Menu

  • Laksemousse på citronglace og grønne farver
  • Til forretten serveres brød & smør
  • Timianrøget okse med dampet grønt
  • Smørstegte poussiner med økologoske urter
  • små kartofler vendt i nødder
  • Peberfrugtecreme
  • Årstidens salat
  • Kiwimousse med twist af karamel

    Pris 238 kr.

Sammensat Menu

Hvis du ønsker at sammensætte din egen menu kan du her vælge mellem 5 forretter, hovedretter eller desserter.
Du vælger en fra hver og alt efter ønske kan det køre som en tre retters menu eller buffet.

Pris 298 kr.
Pris per person lige meget hvilken kombination.

Forretter

  • Moderne rejecoctail
    Rejer marineret i tre forskellige marinader anrettet på sprød salat
     
  • Klassisk hønsesalat med et tvist
    Økologisk hønsekød, med forskellige svampe, grønne asparges og dild
    i hjemmerørt creme
  • Rå marineret laks
    Laks marineret i lime og appelsin, anrettes med syltet salturt og sprøde urter
  • Kyllingeroulade
    Kyllingebryst rullet med spinat og lufttørret skinke, serveres med grapecreme
  • Kokkens yndlings tunsalat
    Stykker af rosa stegt tun, anrettet med økologiske æg, asparges og salat
  • Til forretten serveres der hjemmelavet pesto, aiolo, brød og økologisk smør

 

Hovedretter

  • Svinkekam stegt som vildt
    Svinekam stegt med nelliker og enebær, serveres med sprøde grøntsager, hjemmelavet surt og persillekartofler og sky sause
  • Amerikansk tyksteg
    Tyksteg tilberedt i sousvide, serveres med stegte kartofler, klassisk tomatsalat, spaghetti salat af forskellige grøntsager og madeira glace
  • Det berømte Cavery Bord fra Vrå Højskole
    Honning og rødvins glaseret skinke og rosa oksecuvette
    Serveres med forskelligt tilbehør, brocolisalat med twist, chefens egen grønne salat, fløde kartofler og
    Kartofler med smag fra urtehaven
  • Saftig kalkun
    Stegt kalkunbryst tilberedt under lav temperatur i lang tid,
    serveres med  halve kartofler med timian, kartoffelpande, krydderskyr, højskolens egen pastasalat
    Og forskellige salater med ristede kerne og høvlet ost
  • Tour de gris
    Forskellige tilberedninger af gris af udskæringer der sjældent er set,
    serveres med rødløgskompot, æble chutney, kartoffelrosti, kartofler i pikant creme, samt pæresalat og Felice salat vendt med marineret fenikel

 

Desserter

  • Frugt stænger
    Forskelligt frugt anrettet på sprød bund med marzipan og chokolade serveres med chantilli creme
  • Spansk chokolade kage
    Konfekt kage lavet med den rigtige chokolade serveres med passions sauce
  • Palermo egen tiramisu
    Sprøde lady fingers lagt i lage af kaffe og likør toppet med en lækker creme
  • Indbagt æble i sød dej
    Smagfuldt æble bagt i sød dej med remonce og citron, serveres med vanilje is rørt med kanel
  • Husets dessert tallerken
    Kokoskage, havtornmousse og syltet frugt anrettet på appelsin glace

 

Ring og hør nærmere på tlf. 41 96 14 93 / 41 96 14 83 og få en uforglemmelig fest
med stor vægt på lokale leverandører og en økologisk vinkel

Til toppen

 

 

 

for6

 

 

mad3

 

 

mad5

 

 

mad6

 

 

mad1

 

 

mad12

 

 

mad2

 

 

mad13

 

 

mad4