Vraa Højskole

 

Tradition og fornyelse i 140 år

Med nye moderne værelsesbygninger og renovering af værkstederne er Vrå Højskole gået ind i en ny tidsalder fyldt med optimisme og fremsynethed. Året rundt er højskolen fyldt op af højskoleelever, sommerkursister, nytårsgæster - og besøgnede, der kigger ind for at besøge, spise, lytte og snakke. Alt sammen kædet sammen i vores hyggelige og funktionelle rammer.

Barsk natur

Med Vrå som centrum i Vendsyssel har det nordjyske altid inspireret til kunst og naturoplevelse. Derfor har vi udviklet en række kurser, der ser på hvad der er skabt, hvem der skabte det. Vi vil gerne vise og drage fordel af, at vi har til huse i denne dejlige og barske del af landet.

vraa-hojskole008 vraa-hojskole005 vraa-hojskole004 vraa-hojskole006 vraa-hojskole002 vraa-hojskole010 vraa-hojskole017


Udøvende kunst

Vrå Højskole er en skole, som i mange år har levet for, med og i kunsten.
Det vil vi fortsat. De mange lokaler fyldes år efter år med kreative kursister, der ønsker at udvikle sig indenfor netop deres felt. Maling, tegning, kunstfotografi, musik, keramik og smykkekunst er bare noget af det, vi skal fortsætte med.

”Vrå Højskole - lyst til at lære”

Vi kan meget på Vrå Højskole og vi vil meget. Vi skal skabe et sted der giver lyst til at lære, sagde N.F.S. Grundtvig og Christen Kold. De kæmpede for at alle fik lært at læse, skrive og regne. At alle fik uddannelse og dannelse. Den ide har vi genoptaget med nutidens indhold og nutidens metoder. Gå på højskole og forbered dig til arbejdsmarkedets nye krav eller forbered dig på netop den uddannelse du gerne vil have. Find det du er god til her hos os.

Vores højskoleophold er primært for unge mellem 17 og 35 år, mens sommer- og nytårskurserne er for alle. Det samme gælder de mange arrangementer, foredrag og events skolen er vært for året rundt.