Oplev god blå rock på Vrå Højskole

Kom og lyt med, når Freddy And The Phantoms giver koncert på Vrå Højskole lørdag den 21. november.

På Vrå Højskole fylder musik meget i undervisningen og i fritiden. Skolen har både en rytmisk og en elektronisk musiklinje, og den 21. november kommer et band på besøg, der har tætte relationer til højskolen, nemlig Freddy And The Phantoms.

Bandet, der spiller bluesrock, er udsprunget af højskolebandet Cleo Malone, der oprindeligt blev dannet på Vestbirk Højskole. Efterfølgende lavede bandet tilbage i 2007-2008 sin første indspilning i musiklokalerne på Vrå Højskole.

Siden dengang har bandet skiftet både navn og flere af medlemmerne, og hedder i dag Freddy And The Phantoms.

En genganger fra Cleo Malone-tiden er Frederik Schnoor, der er forsanger og guitarist i bandet. Han er samtidig sangskriver og har et helt særligt forhold til Vrå Højskole:

”Skolen er jo nærmest et familieforetagende. Begge mine forældre arbejder der, min faster er forstander og min onkel viceforstander. Så det er nærmest nostalgi, når vi spiller i Vrå. Vores allerførste koncert med bandet Cleo Malone var på Vrå Højskole, og derfor er stedet for mig helt særligt. Jeg glæder mig rigtig meget til at spille der igen,” siger Frederik Schnoor.

Til koncerten vil Frederik (med kunstnernavnet Freddy) spille numre fra bandets i alt tre plader. Blandt andet fra det seneste og meget anmelderroste album Times of Division.

Koncerten på Vrå Højskole er afslutningen på en længere Danmarksturné, hvor bandet også har haft en enkelt afstikker til Berlin. Der er gratis adgang, og musikken går i gang klokken 20:00, hvor Vrå Højskoles eget elevband varmer op med egne numre og cover-versioner.

Fri entré.

Tjek musik og videoer ud her www.freddyandthephantoms.com

freddy4