Forstanderparret:

Pia Schnoor og Søren Ottzen har været forstanderpar siden 2007. Da parret kom til Vrå Højskole, var der mindre end 10 elever, og skolen var truet med lukning. Den situation har parret vendt til succes. Siden 2012 har der været venteliste til højskoleophold i Vrå, og skolen henter i dag elever fra hele verden.

pia2

Forstander Pia Schnoor, født 1954:
Oprindeligt fra Hillerød, uddannet fra Aarhus Universitet i dansk og litteratur, virksomhedskonsulent, voksenunderviser, merkonom, projektleder og har siden 1996 boet i Nordjylland.
Tlf: 20891623

sorenO

Viceforstander Søren Ottzen, født 1954:
Oprindeligt fra Aalborg, uddannet lærer med dansk som andet sprog som speciale. Har blandt andet arbejdet ved VUC Nordjylland, Røde Kors og Aalborg Sprogcenter.
Tlf: 29282645