LUFTFOTO

En højskole - mange muligheder

Der er trådløst internet over hele skolen.

Værelserne

Nye værelsesbygninger

Med 2 helt nye værelsesbygninger har vi fået optimeret indkvarteringen. Vi har 64 dejlige senge i de nye huse, fordelt på 28 lyse dobbeltværelser og 2 handicapvenlige 4-sengs værelser, alle med eget bad.

De 3 værelsesfløje i hovedbygning

I vores hovedbygning er der 3 værelsesfløje. Alle værelser i både Vest- og Østfløjen har eget bad og toilet på værelserne. - I alt har vi 115 senge.

de nye elevboliger

Fodboldbane

”Vores” fodboldbane ejes af folkeskolen lige ved siden af højskolen, bag de nye værelsesbygninger.

Vi har den aftale, at vi kan bruge banen udenfor skolens åbningstid, og ellers efter aftale.

fodboldspil

Poolrum

Lige ved siden af gymnastiksalen står vores poolbord. Du kan hente kø og kridt på kontoret, og er velkommen til at lave en poolturnering på højskolen. Af hensyn til beboerne på vest "lukker" poolbordet hver aften klokken 22:00.

pool

Dagligstue

Vores hyggelige dagligstue er rammen om fælles aktiviteter, særligt om aftenen. Her kan der hygges med spil af alle slags, og snakken går i sofaerne rundt om pejsen. Her er der plads til 80 personer.

DAGLIGSTUEN

Have

Vi er så beskedne heroppe i Nordjylland, så derfor nøjes vi med at kalde vores park for haven. Den er eller stor nok til det.

I haven er der udekøkken med mulighed for at grille. Vi har en stor bålhytte og 2 shelters placeret lige ved. Der er rigtig mange muligheder for at lave hyggekroge i hele haven.

Spisesal og køkken

I vores spisesal er der plads til 135 personer,
og i det daglige får vi alle vores hovedmåltider her.
Vores fremragende køkkenpersonale arbejder i et køkken,
der er i stand til at fremstille 300 kuverter.

mad

Gymnastiksal

Vores gymnastiksal bliver ofte brugt til boldspil af mange slags.
Det er meget populært at spille fodbold, volleyball eller hockey.

I nogle semestre står vores 2 bordtennisborde også ofte fremme.

gymnastiksal

Kunstsal

Der er mange muligheder for festlige arrangementer på højskolen.

Vores kunstsal er den største af vores sale. Vi afholder koncerter og laver temafester her.

Vores foredragssal mødes vi i hver morgen, men salen er ofte i weekenderne omdannet til ballroom med bar, dansegulv og borde.

Vi kan også bruge både dagligstue og gymnastiksal til sjove og hyggelige fester.

kunstsal-valgmode-

Bibliotek, skolestuer og grupperum

Til dansk som 2. sprog og mange af vores valgfag har vi fine klasselokaler. Projektorer og lærreder hænger klargjort til pc-fremvisning. Tavlerne er der naturligvis også. Rummene varierer i størrelse, så der er plads til både holdundervisning, gruppearbejde og enkeltmandpræstationer. Rummene er alle moderniserede i den gamle del af højskolen.

Faglokaler

Fotohus

Fotograferne kan gå ind i Nordeuropas største mørkekammer
og fremkalde billeder, der bliver til små kunstværker.

De har også et dejligt undervisningslokale med masser af lys.

lee-foto

Musikloftet

I musikafdelingen er der to store veludstyrede øvelokaler fyldt med instrumenter
af høj kvalitet. Der er også et lækkert digitalt lydstudie tilknyttet det ene øvelokale
samt et stort og godt fællesrum med sofa og lytteområde.
           sanger

Designsalonen

I designsalonen er der ingen industrimaskiner. Her er det håndværket, der er i højsædet i design, snit, syning, pres og strygning.
Det er et inspirerende lokale med giner, symaskiner og overlock’ere. Mulighederne er der for at samles omkring designbordene
           test1

Kunstlaboratorium

I vores kunstlaboratorium er der mulighed for at arbejde døgnet rundt. Vores lyssætning med 500 lux overalt i lokalerne sætter dig i stand til at vurdere dit arbejde med farver og form på samme måde 24-7.
Vi har nye glas- og keramikovne. Drejeskiverne står og indbyder til at blive brugt. En fleksibel indretning gør det nemt at flytte rundt på møbler og staffelier. Et moderne rum i en af højskolens ældste bygninger.
           vaerksted2

Smykkeværksted

Veludstyret smykkeværksted med 12 arbejdspladser, Et nyinstandsat lodderum med 3 loddepladser, 1 støbeplads, samt diverse poler- og slibemaskiker.            smykkedesign1