brunch art

Vrå Højskole blander
brunch med billedkunst

Vær med, når Vrå Højskole lancerer ”brunch&billeder”, første gang den 29. januar 2017.

Den sidste søndag i hver måned bliver i foråret og efteråret 2017 noget særligt på Vrå Højskole. Her åbner højskolen nemlig dørene for brunch, efterfulgt af en fernisering i højskolens store kunstsal.

Den første af slagsen er søndag den 29. januar, hvor publikum kan nyde en god morgenmadsbuffet og senere betragte billedkunst af Jens Sørensen fra Børglum, der er en af de kendte malere i Vendsyssel og samtidig en flittig udstiller og underviser i årtier på kunstkurserne på Vrå Højskole.

Jens Sørensen er kendt for blandt andet sine spejlinger i ruder, hvor beskueren selv kan vælge og vurdere, om livet leves indenfor eller udenfor. Hans malerier har ofte et skær af ensomhed og tristhed, der blandt andet ses i de blå toner, som ofte dominerer billederne.

-    Vi er glade for, at vi kan åbne den første af mange ”brunch&billeder” med et navn som Jens Sørensen, der har et stort publikum i Vendsyssel. Næste udstilling er den 26. februar, og her laver vi et ”open call” for kunstnere, der er interesserede i at få deres værker på væggene i kunstsalen, siger Pia Schnoor, forstander på Vrå Højskole.

”Brunch&billeder” er fra kl. 9:30. Prisen for mad, juice og kaffe/ te er 99,-
Bordbestilling senest torsdag den 26. januar kl. 12:00 på tlf. 98 98 10 10.

Der er gratis entre til ferniseringen, der starter kl. 11:30 i Kunstsalen. Jens Sørensens billeder kan ses frem til ”open call”-udstillingen sidst i februar.

 

jens1

jens2