Få ”Funky Junkfood” på højskole-manér

Kom og spis med, når Vrå Højskole sammen med Ventilen er vært for et Danmark Spiser Sammen-måltid onsdag den 26. april.

Her kan du smage sund, økologisk funky junkfood og bagefter opleve ”Open Stage” i højskolens foredragssal.

Du får mulighed for at møde højskolens elever og få en snak om, hvad højskole er for noget, om det faglige indhold – men ikke mindst om det sammenhold og fællesskab, der er på skolen. Samtidig vil du møde frivillige fra Ventilen, der er en social organisation, der driver tilbud for ensomme unge og arbejder for at skabe debat og viden om ensomhed.

Er du ung og under 30 år, er det gratis at komme og spise med. Det eneste det kræver er, at du sender en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 20. april, hvor du tilmelder dig. Skriv også her, hvis du ønsker en rundvisning på højskolen.

Program for den 26. april

17:00 elevrundvisning på skolen
18:00 fællesspisning ”Funky Junkfood”
19:30 ”Open Stage” – og oplæg ved Ventilen