spiser sammen

Spis sammen på Vrå Højskole

I uge 17 spiser hele Danmark sammen og Vrå Højskole dækker op til to fælles måltider.
Først onsdag sammen med Ventilen og siden søndag i selskab med Ældresagen.

Af Helle Møller Riis

Var du med til bords, da Vrå Højskole sidste forår serverede mad sammen med Ældresagen i Løkken og Vrå?

I år gentages successen med fællesspisningen søndag den 30. april, hvor der fra klokken 9:30 serveres brunch i højskolens spisesal. Bagefter er der fernisering på en ny spændende udstilling med fire kunstnere i højskolens kunstsal:

-    Vrå Højskole støtter op om Danmark spiser sammen. Vi har allerede fællesspisninger onsdage i ulige uger, men vi giver den en ekstra skalle i uge 17, hvor vi har hele to arrangementer, siger Pia Schnoor, der er forstander på Vrå Højskole.

Ud over brunchen den 30. april, så laver højskolens køkken “Funky junkfood” onsdag den 26 april klokken 18:00. Her vil kokkene lave junkfood ud af økologiske råvarer på en sund måde. Efter måltidet vil unge fra Ventilen holde foredrag om deres arbejde med unge og ensomhed, og senere vil der være musikalsk optræden for publikum:

-    Vi har valgt at knytte fællesaktiviteter med et højskolepræg på de to måltider, da det netop er fællesskabet og det at være sammen, som uge 17 drejer sig om, siger Pia Schnoor, der håber, at mange vil møde op på højskolen.

Tilmelding til de to arrangementer kan ske på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Arrangementet den 26. april er gratis for unge under 30 år, mens det for øvrige koster 50,
Søndagsbrunchen koster 99,- for mad, juice, kaffe og te - og der er halv pris for medlemmer af Ældresagen i Løkken og Vrå.