Tag på højskole – tag på tur!

Når du er elev på Vrå Højskole, er studieturen en del af dit højskoleophold. Du betaler selv lommepenge, frokost og drikkevarer. Turen ligger om foråret i april måned, og i efterårssemestret i september og oktober.

Da vi har mange forskellige elever, giver vi vores elevgruppe mulighed for valg mellem flere studieture. På alle ture er der et fastlagt program, og der er lærere med fra højskolen, der fungerer som turledere:

1. STORBY: Den ene studietur går til en europæisk storby, hvor det kulturelle er i centrum. Vi besøger museer, seværdigheder, oplever koncerter og shopper. Vi bor på hostel, hvor du er indkvarteret sammen med nogle af dine højskolekammerater.

2. NATUR: Denne tur foregår i naturen, hvor vi laver mad over bål og sover under åben himmel. Du kan med fordel medbringe egen rygsæk, sovepose og underlag – eller låne af skolen. Du kommer langt væk fra ”civilisationen” og får mulighed for at prøve dine og gruppens grænser af.

3. HØJSKOLE: Dette er en ”hjemmetur”. Med base på Vrå Højskole drager vi i vores røde højskolebus ud i Danmark. Det kan være besøg til seværdigheder, i biografen, eller måske en tur på hesteryg langs Vesterhavet. Du er selv med til at præge og planlægge indholdet af turen.